Kataster a mapový portál

Mapový klientKataster

Fotogaléria

Náhodný výber z galérie

Náhodný výber z galérie

Pamätná kniha

Pamätná kniha

Letecké zábery obce Rochovce 2017

Letecké zábery obce Rochovce z 31.07.2017

Návštevnosť

Návštevnosť:

ONLINE:3
DNES:120
TÝŽDEŇ:267
CELKOM:555482

Internetová tržnica Farmička.sk

Sviatok

Meniny má Jozef, Sibyla

Zajtra má meniny Víťazoslav, Klaudián, Klaudín, Klaudio, Klaudius, Víťazoslava

Obsah

Športový deň obce Rochovce a jazda historickým vlakom 2014

Typ: ostatné
Športový deň obce Rochovce a jazda historickým vlakom 2014 Obec Rochovce organizovala dňa 29.08.2014 športový deň obce Rochovce – Súťaže detí od 3 do 13 rokov a futbalový turnaj o pohár starostu obce slobodní proti ženatým. O 20.00 hod. sa zapálila vatra a spustil ohňostroj k 70. výročiu SNP.

Program a zodpovedné osoby za priebeh tohto športového dňa:

Varenie guláša – Ladislav Sepeši Pri príprave guláša sa zúčastnili: Vladimír Vojtko, Bc. Zuzana Vojtková, Eva Kupcová, Margita Brdárová, Jozefína Levrincová, Alica Halászová, Klára Široká, Zuzana Sepešiová Zodpovedný: Ladislav Sepeši

9.00 hod. – Súťaže detí od 3 do 13 rokov na malom futbalovom ihrisku.
Zodpovední: Jozefína Levrincová, Libuša Fašková,

10.35 hod. – Jazda historickým vlakom z Rochoviec do Štítnika a späť. Obec Rochovce sa podieľala sponzorstvom na organizovaní Gemerského expresu pri 120. výročí trate Plešivec – Slavošovce.

11.00 hod. – Futbalový turnaj O pohár starostu obce slobodní proti ženatým na veľkom futbalovom ihrisku. Zodpovedný: Pavol Brdár st.

13.00 hod.- Predaj guláša pred Obecným úradom, ktorý uvaril Ladislav Sepeši. Cena 1 porcie -1 Euro. Zodpovední: Bc. Zuzana Vojtková, Margita Brdárová.

13.30 hod. – Jazda na koňoch na určenom verejnom priestranstve. Zodpovední: Karolína Vojtková, Vladimíra Smädová, Kristína Vojtková

20.00 hod. Zapálenie vatry a spustenie ohňostroja na počesť 70. výročia SNP na veľkom futbalovom ihrisku. Vatru pripravila mládež obce Rochovce.

Protipožiarna asistenčná hliadka v zložení: Pavol Brdár st. – vedúci hliadky Pavol Brdár ml. – člen hliadky Alexander Faško – člen hliadka

Sponzori: Lesné a pasienkové pozemkové spoločenstvo Rochovce,
Agro Slavošovce s.r.o.,

Starosta obce blahoželá všetkým víťazom zúčastneným na súťažiach a hlavne víťazom vo futbalovom turnaji O pohár starostu obce a to družstvu ženatých, ktorý vyhrali nad slobodnými 6:1 . Starosta obce Ing. Stanislav Levrinc ďakuje všetkým, ktorí sa pričinili k úspešnému priebehu Športového dňa obce Rochovce, všetkým zúčastneným a sponzorom, ktorí prispeli na túto športovú a kultúrno-spoločenskú akciu.


Vytvorené: 15. 6. 2016
Posledná aktualizácia: 5. 9. 2016 8:51
Autor: